top of page

PRESENTACIÓ del 
III FESTIVAL ÒPERA AMB GRÀCIA i FESTIVAL OFF

28 de juny a les 19.30 LA VIOLETA DE GRÀCIA

La Violetta 23.jpg

Maria Voronkova i Romina Krieger presenten el tercer Festival dedicat a l'òpera en el claustre de l'oratori sant Felip Neri de Gràcia.
Aquest 2023 és l'any de la dona, dediquen tota la programació al rol de la dona en la música, en la societat i en l'òpera.


Presentaran les 3 dates dedicades a les òperes CARMEN, Les dones en la història de l'òpera i LA SERVA PADRONA, a més de presentar la gran novetat d'enguany:

el Festival Off: 3 diumenges de juliol dedicades a la música da cambra, amb artistes nacionals e internacionals de primer nivell interpretant grans compositors, a la fusió de la música estrangera amb la música catalana.


Presenta la tarda l'actriu, directora d'escena i divulgadora Maria Voronkova.

El Baríton Juan Carlos Esteve, la soprano Anna Farres  i La soprano Romina Krieger, cantaran algunes de les peces més emblemàtiques de les obres en cartell.


El Festival és un espai per la música proper, amb una acústica excel·lent i artistes de primer ordre al cor del barri de Gràcia.


Durant la presentació es podran reservar les entrades per al Festival.

PRESENTACIÓ del
 
III FESTIVAL ÒPERA AMB GRÀCIA
AL CENTRE CIVIC NAVAS

Escenas de la Òpera CARMEN, de BIZET.

29 de juny de 2023 a les 19.00h

OPERACARMEN ok2[7539] navas.jpg

La Asociación Intercultura Euterpe y el Cor D'opera Terrassa, presentan algunas de las escenas más emblemáticas de la famosa ópera Carmen de Bizet.

La directora de escena y divulgadora musical Maria Voronkova, guiarà el espectador en esta velada mágica, explicando la trama y los personajes.

Participan la mezzosoprano Anna Gomà,  el tenor Facundo Muñoz, el barítono Juan Carlos Esteve, con la participación extraordinaria del Cor de Òpera de Terrassa.

 

Pianista, Joel DIaz

Directora de escena, Maria Voronkova

Director del coro, Juan Carlos Esteve

Producció, Romina Krieger

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page