top of page

15 de Juliol, 19.00 hores

Les Dones en la història de l'òpera

Creat, dirigit i interpretat per dones

image00023.jpeg

Dins del Festival Òpera amb Gràcia, presentem l'obra de nova creació: 

"Les dones en la història de l’Òpera”, un espectacle de nova creació que gira entorn a la figura femenina desde el barroc, fins avui. 

 Aquest espectacle està escrit, creat i interpretat per 3 dones:la soprano Romina Krieger, la pianista Olga Kobekina i la directora d'escena Maria Voronkova.

És la quarta creació conjunta després de l'èxit de "Les dones de Mozart" , “Las majas de Goya" i “Les dones de Donizetti”.

Contemporaneitzar el gènere és un dels principals objectius de la companyia, el nostre equip artístic i les nostres posades en escena creen un producte fresc i contemporani, respectant la tradició i la memòria històrica. Us proposem un recorregut a través de la veu femenina per la història de l'òpera.

Coneixerem l'evolució de la música, la composició i la tècnica vocal de la mà dels principals compositors que han anat establint les bases de l'evolució de la música fins al dia d'avui.

 

Händel, Bellini, Gounod, Verdi,  són alguns exemples d'això,  anirem desglossant pas a pas el camí de la música fins als nostres dies.

PROGRAMA
IG.jpg

ARTISTES

bottom of page